ITM Thai Hand Amsterdam International Massage School heeft een nieuwe website gelanceerd. Gemaakt door Hertz Media en opgeleverd in februari 2016. ( Het huidige bureau zou de site alleen onderhouden, maar heeft er iets heel anders van gemaakt. De huidige kwaliteit van de website is niet langer representatief voor de kwaliteit die Hertz Media levert).

Op de site kunnen bezoekers nu makkelijk lessen, cursussen, workshops en de verschillende massage opleidingen boeken.

Deze school heeft tot doel professionele masseurs op te leiden en iedereen die geïnteresseerd is in de preventieve en curatieve Thaise massagekunst. Thaise Massage is nog relatief onbekend in het westen.

Een all in one project

De website is opgeleverd met het CMS  WordPress.

Gedurende een jaar verzorgde Hertz Media de volgende onderdelen voor dit bedrijf:

  • Brand fotografie, film, website ontwikkeling en Social Media.
  • Website ontwikkeling. WordPress Theme The Fox. We leverden een complete, mobile responsive website af in twee talen. De site is gebouwd om mensen te informeren en op een warme manier in aanraking te brengen met Thai Yoga Massage.  Daarna volgt het boeken van de cursus of opleiding en het rooster. De mooie open fotografie op de site geeft de sfeer van de school prachtig weer. ( zie foto’s hieronder het artikel)
  • Contentproduktie.  Drie video’s. ( Hieronder zijn de voorbeelden te zien)
  • Inrichten boekingssyteem met software van Mindbody ( Boekingssoftware speciaal voor yoga scholen)
  • Social Media advies en uitvoering. Advies om 4 type posts voor Facebook aan te houden. Met oog op de brand van de massageschool. De stijl van de posts is vormgegeven als op de site om de bezoekers een en de zelfde look and feel te geven.
  • Het ontwikkelen van een online campagne om het aanbod van ITM Thai Hand Amsterdam te promoten, middels website en Social Media kanalen.

Nicole over de promotiefilm voor Teacher Training:

” Kort na het posten van de video in onze nieuwsbrief en op onze Facebook bedrijfspagina, kregen we 12 nieuwe aanmeldingen voor de jaaropleiding!”

Marike Sala ( Nu Teacher Thai Yoga Massage) over haar video: ” Elke keer als ik mijn interview zie ben ik weer zo blij! Dit ben ik echt.  Het verhaal straalt mijn visie en passie uit voor Thai Yoga Massage! Ik krijg nog steeds complimenten van mensen als ze het filmpje bekijken.”

Ook iets moois bedenken voor jou bedrijf?

Een website, een bedrijfsfilm of iets heel anders?
Onder het genot van een kopje koffie kunnen we praten over de mogelijkheden.

Stuur een bericht