SEO voor webprofessionals – Naar duurzame topposities in Google door Ir. A. Sadon.

SEO boek voor webprofessionals

Ondernemers herkennen jullie dit? Je hebt een mooie website laten maken. Of je deed het zelf. Trots presenteer je de responsive website met slider en html5 video op je Facebook bedrijfspagina, Google +, Twitter en Linked IN. Om maar eens wat Social Media kanalen te noemen. En je voorziet je blog op je site regelmatig van frisgeschreven teksten, mooie foto’s en natuurlijk die video die je met hulp van Hertz Media hebt gemaakt. Want jij biedt je klant, samenwerkingspartners en jou fans net dat beetje meer. Namelijk de keuze uit de video en tekst. Beiden bevatten dezelfde boodschap. Niet iedereen kijkt naar filmpjes en zeker niet meerdere keren per dag!

Maar er knaagt iets aan je internetwortels. Scoort mijn site wel hoog genoeg in de ranking op Google? Wat kan ik nog meer doen om nog meer te shinen op het Google internet?

Googletermen als snippets & breadcrumbs, metadescripties schrijven voor elke pagina of post? Gele sterren verzamelen met recensies van je klanten en je website mobielvriendelijk maken volgens de laatste regels? En op de koop toe geeft Google 15 juli voorrang aan mobielvriendelijke sites. Klik trouwens hier als je wilt testen of je site mobielvriendelijk is.

Op zoek naar de juiste boom in dat grote internetbos naar een goed werkboek over SEO kwam ik dit boek van de SEOguru tegen. Ja, je leest het goed, een guru. Geen kluizenaar die je in het bos verwacht tegen te komen.   SEO voor webprofessionals – Naar duurzame topposities in Google door Ir. A. Sadon.  Voor webprofessionals en ondernemers die zelf hun site bouwen. SEO voor webprofessionals – Naar duurzame topposities in Google door Ir. A. Sadon.

Die ga ik downloaden. En ik geef het bij deze dus ook even door aan jullie.
Heb je helemaal geen tijd om je site responsive/mobielvriendelijke te maken? Dan kun je door ook door ons laten doen.

Ja, ik wil en mobielvriendelijke site!