Hallo, ik ben Janou en woon en werk in Amsterdam.

Opgegroeid in Limburg in een joodse familie vol verhalenvertellers is het misschien niet vreemd dat ook ik graag verhalen vertel. Maar dan voor en over anderen. Ik begon als schilder van portretten. Starend naar het gezicht dat ik voor me zag. Vragen stellen deed ik toen nog niet. Dat kwam later  pas.

Ik genoot mijn opleiding vrije schilderkunst aan de Academie voor Beeldende Kunsten in Maastricht.

Olieverf voldeed niet langer. Mijn nieuwsgierigheid naar het verhaal achter iemand leidde me naar veel vragen stellen aan mensen op straat, in de tram, op het plein voor de deur. Mensen vertrouwden me hun verhaal toe. Ik dacht hier moet ik meer mee gaan doen en ben toen cursussen gaan volgen in camera, interview en montage. Zo werd ik camerajournalist en maak nu alweer 10 jaar video voor de lokale televisie. Ik heb een ruime ervaring  in item regie, redactiewerk, camera en montage. Ik werk(te) mee aan verschillende documentaires en produkties.

Foto door @Annelie Bruijn

Naast dat ik promotionele films maak in allerlei vormen en maten werd me steeds vaker gevraagd of ik ook een website kan maken. Want dat filmpje moet natuurlijk wel ergens komen te staan en permanent te zien zijn. Inmiddels bouw ik daarom ook je website in WordPress of Ruby on Rails met Bootstrap en help ik je bij het onderhoud en hoe je de content toevoegt als de website wordt opgeleverd.

Een bedrijf kan mij voor langere tijd voordelig inhuren om zo een verdieping te bereiken in de productie van diverse content. Ik denk graag met je mee.