Je hebt een dansschool waar je dagelijks lessen geeft. Zo bereik je een flink aantal mensen. Maar succesvol onderneemster Aisa Lafour wilde meer. Ze gaat  zoveel mogelijk vrouwen laten ervaren hoe leuk buikdansen is.

Aisa Lafour Bellydance Teacher

Aisa: ” Ik besloot om een online lesprogramma te ontwikkelen. Ik bied het programma aan via Vimeo.  Dit kanaal streamt mijn video’s en leent zich goed om video’s tegen betaling aan te bieden.”

Hoe ga je de promotie doen van de cursus?

Aisa: “Om de aandacht op de cursus te vestigen richt ik me op mijn publiek die zich voornamelijk op Facebook bevindt. Als campagne liet ik iedereen kiezen welke outfit ik zou dragen in de videolessen. Roze, paars of blauw. De kleuren van mijn brand Heartbeat of Bellydance.”

En wat nog meer?

Aisa: “In de aanloop naar de releasedatum heb ik ook een aantal Live Facebookvideo’s gemaakt plus een teaser. De mensen zijn heel enthouisiast. Ik probeer mijn liefde voor Bellydance op iedereen over te brengen en ik weet zeker dat het met dit online lesprogramma gaat lukken!”

Waarom kies je voor een online lesprogramma naast de dansschool?

Aisa: ” Het voordeel van online je lessen aanbieden is dat je de deur er niet voor uit hoeft. Je kunt de lessen gewoon volgen vanuit je huiskamer. Plus dat ik internationaal mijn mensen kan bereiken!”

Wanneer komt het programma online?

Aisa: “De release datum valt op 14 februari, op Valentijnsdag. Maar het progamma is al gestart met de voorverkoop!”

Rol van Hertz Media was de videoproduktie van de videoserie plus een promotiefilm voor verspreiding op Facebook en Instagram.

De screenshots zijn ook uit de films genomen. Kijk eens naar de poses? Aan welke danseres doet Aisa Lafour je denken? Klein tipje van de sluier…de danseres werd geboren in San Francisco 1877.