Een online video serie voor je organisatie, bedrijf, platform of zzp-er. Hoe pak je dat nou aan?

Even snel een filmpje aanklikken en de kijker krijgt een helder verhaal te zien. Met een one minute film, reportage, een gefilmde testimonial of een snelle sales boodschap je publiek bereiken. Mits de boodschap natuurlijk in het juiste jasje is gegoten. In overleg met de opdrachtgever schrijven we een plan van uitvoering.

Hoe ging deze klant om met film?

Le Compostier biedt compacte en aantrekkelijke compostsystemen voor privégebruik en de kleine ondernemer om eigen bio-gft te verwerken tot rijke compost. Hij wil graag een grote kring van ondernemers en burgers verzamelen rond het gezond composteren van groente afval. Het uitwisselen van gezonde compost staat centraal. De filmpjes illustreren wat er komt kijken bij het composteren en wat je daarna met de compost kunt of moet doen om het bij anderen te bezorgen.

Le_Compostier_Urban_Compost

Voor Le Compostier maakten we eerder een mini documentaire en een one minute film die de ontwikkelingen rond het composteren volgden.

We vervolgen de samenwerking met het produceren van toegankelijke infotainment reportages. Door een voiceover en interviews te mixen met beelden, wordt het verhaal rond biologisch composteren toegankelijk gemaakt voor publiek en belanghebbenden.


Social Media.

De films worden verspreid via blog, facebookpagina, website en externe sites en platforms. Ook kunnen films vertoont worden op beurzen of voorafgaand aan een overleg. Er zijn genoeg situaties op te noemen waar u de film kunt inzetten.